dimecres, 7 de març del 2007

Isabel ens recomana una pel·lícula.

Un paseo para recordar.
Aquesta pel·lícula és genial!! És de Mandy Moore i Shane West.Parla d'un xic (el típic xic guapo i popular de l'institut) que, en un càstic, coneix a una xica (la filla del "reberendo" (no sé com és en valencià)) que al principi no li cau massa bé però, acaben enamorant-se.El que té aquesta història de particular és que ell acava acceptant-la tal com és, i no només això: ell no vol que ella canvie. La respecta per damunt de tot i, gràcies a ella, la seua vida comença a recobrar l'esperança que havia perdut. Ella acava sent tant important per ell que arriba a enfrontar-se amb els seus amics perquè a ells no els agrada eixa relació.La història comença a complicar-se i.. no puc contar el final.És una manera d'explicar l'amor a la que no estem acostumats a veure per la televisió. Tracta l'amor més pur i sincer.Aconselle a tots que la vejen, tant si els agraden les pelis romàntiques com si no, perquè parla del poder d'aquest i potser algú es veurà reflectit en algun dels personatges.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno para mi es la tipica pelicula de amor de siempre no le veo mucho emocionante...
un saludo

Anònim ha dit...

hugo¡¡ esa pelicula es genial, no es solo el amor, es mas que el amors¡¡ es el aceptar al otro con las difenrencias y las peculiaridades que tienes, no, mas que aceptarlo es quererlo asi, querer que no cambie y eso es muy dificil, pues simpre creemos que lo nuestro es lo mejor...

Anònim ha dit...

Anonimo jajaja no digo que no sea romantica y ... todo eso pero es la tipica pelicula de amor....

Anònim ha dit...

Esa peli es la cursilada del siglo!!! eso es pufff, le aces eso a una tia(lo que ace el chico) y flipas la tia te incha a preguntas, que las tias en la tele, si muy bonito y todo eso, pero si os lo hacen de verda, o pensais que es maricon o que se plantea la relacion de manera muy seria, asi que despeus no os quejeis de que somos poco romanticos...la peli me gusto pero no es nada del otro mundo, para peli la de "300" esa si que sera la caña(muerte, aventura, estrategia, mitologia...)